Amb en Toni a cercar trastos!

Avuí, com de tant en tant hi ha que ventilar-se, he anat amb en Toni Riera a cercar material per les seves escultures. Ja fa anys que en Toni @toniriera.tonet (instagram) pastura per les cales més amagades de Menorca. Cerca, com diuen aquí “coses que la mar ha tret”… És a dir, ell passeja de platja en platja mirant els munt de troncs, llenyes, fustes, plàstics i demés coses que la mar du amb ella des de l’altre costat de la Mediterrània.

Un fenòmen! a més de fer escultures precioses, reciclar i donar vida a tota casta d’artilugis… fa net les platges i la mar.

El tio camina mirant i remirant i quan s’encanta amb un tronc és que ja li ha vist un voltor, un ocell, una balena… o algun que altre monstre capaç d’empaltar-te el “tétanos”.

Jo he agafat una bossa de súper de ràfia… dic : aquest em fa caminar fins ves a saber on i després em trenco l’equena carregant els seus troncs… nanai!

Hem anat a la Mola, per què no anem mai a la Mola? És preciós… hem passejat fins a cala no sé que, perque tot té nom i hem cercat entre les pedres, la mar i el cel coses que poguessin tenir una segona vida.

Us recomano molt fer una ullada a l’Instagram d’en Toni @toniriera.tonet i veure la seva feina!!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.