De ruta a veure clients per Mallorca

Sempre és un gust anar a Mallorca… m’agrada arribar-hi amb el primer vol del matí. Arribes damunt les 7 a l’aeroport de Palma, cosa rara està casi buit, sense rius de turistes que pasturen amb cara de : ¡Mierda, me vuelvo a Glasgow!

Arribo, agafo el bus que me durà a la plaça Espanya, el primer que penses és : Vaja tela el preu! 5€… però bueno, és el que hi ha.

En 15 minuts sóc a la plaça Espanya de Palma… em baixo i la ciutat és a mig gas han fet net els carrers i encara queden restes d’aigua de les màquines que van d’aquí cap allà recollin i fent net.

M’agrada baixar cap al carrer Sant Miquel, quan passes el monument al Rei en Jaume (que diuen allà) mires a esquerra i a dreta perque sempre ve alguna bici o patinet elèctric camí de la feina.

A l’esquerra just passes la plaça sempre em sobte veure la cua de gent que està esperant per rebre alguna ajuda… quina pena de sistema! però bueno, al manco hi ha llocs on intenten ajudar la gent més desafavorida… i aquest és un d’ells.

Un cop al carrer Sant Miquel giro a l’esquerra i les botigues encara són tancades no hi ha rastre de turistes perduts mirant façanes o camí de ves a saber on. Camino fins al mercat de l’Olivar i just davant m’agrada fer un cafè i una torrada amb tomàtic. Mentres, veig com passa la gent camí de la feina i Palma es va activant mestres espero per fer les primeres visites.

I així és la meva arribada a Palma quan vaig a veure clients i amics… la primera hora és com anar enrere en el temps, sense turistes, sense haver d’esquivar gent.

M’agrada!

Sí en teniu oportunitat feu-ho! veure com s’activen les ciutat és interessant… són petits moment en que tots està mig aturat, tot i que la gent corre cap a la feina veus com els matinadors (jo sóc matinador circumstancial) es prenen el seu temps, van relaxats i descobreixes que la gent encara ens diem bon dia!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.